Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Отивам вчера аз като представител на гражданска организация, и

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Отивам вчера аз като представител на гражданска организация, и
Коментари Харесай

Мая Манолова: 12 гарда от НСО извлякоха десетина жени и мирно протестиращи граждани по разпореждане на Караянчева

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Отивам през вчерашния ден аз като представител на гражданска организация, и ми споделят, че не мога да вляза в Народното събрание. Достъпът на жители е изцяло затворен към този момент. Казаха " Има заповед ". Парламентарните комисии са открити за жители и специалисти по закон. ", сподели Мая Манолова в студиото на " Лице в лице " по БТВ. 

" Вчера в Народното събрание влязоха десетки жители. Отидох и там бяха майките към този момент. Те отидоха, тъй като Караянчева обществено съобщи, че желае разговор с протестиращите. " Системата ни убива " са част от протестиращите. 

Тук казусът е, че председателката на Народното събрание го разглежда като бащиния. Като партийната централа на ГЕРБ, в която тя споделя кой ще влиза и кой няма да влиза. 

Тя наруши правилника за активността и работата на Народно събрание, наруши и закона за НСО. 12 гарда от НСО извлякоха десетина дами и спокойно протестиращи жители по нейно предписание. НСО би трябвало да пази политически неутралитет. 

Вчера в своята паник офанзива Караянчева приключи съвещанието на Народното събрание, в деня, в който Европейски Съюз втвърди тона към България, тя наруши 3 закона. ", заключи Манолова вчерашните събития.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР